skip to Main Content

Uw wensen zijn doorslaggevend voor onze werkwijze. Otten Timmerwerk denkt met u mee om een nieuwbouw of verbouwing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dat gebeurtvooraf, maar ook tijdens de werkzaamheden. Als hoofdaannemer is Otten Timmerwerk uw aanspreekpunt. U mag rekenen op een gedegen voorbereiding en goede afspraken met alle betrokken partijen, waarbij bovendien wordt bewaakt of deze worden nagekomen. Mocht u tijdens de voorbereidingen of bouw toch iets willen veranderen dan is Otten Timmerwerk vanzelfsprekend flexibel en zal er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Uw idee uitwerken

Misschien heeft u al tijd een idee om iets in uw woning aan te pakken, maar dat is soms best moeilijk onder woorden te brengen. Daarnaast weet u niet of uw idee wel bouwkundig uit te voeren is. Daar begint onze expertise. Otten Timmerwerk vindt het een uitdaging om samen met u uw idee uit te werken naar een realiseerbaar plan.

Energie besparen

Otten Timmerwerk denkt graag nog een stap verder met u mee, door u ook te adviseren over de mogelijkheden van energiezuinig bouwen of isolerende mogelijkheden. Daardoor kunt u uw investering ook (gedeeltelijk) terug verdienen. De techniek staat niet stil en dat geldt ook voor de producten die voor de bouw ontwikkeld worden. Otten Timmerwerk volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten.

Kwaliteit waarborgen

De kwaliteit van ons werk staat voorop. Daarom werkt Otten Timmerwerk met betrouwbare bedrijven. Vanzelfsprekend wordt gecontroleerd of alle werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Dit gebeurt al tijdens de bouw, zodat er geen verrassingen zijn bij de oplevering. Het spreekt voor zich dat Otten Timmerwerk er alles aan zal doen om perfect werk af te leveren.

Opgeruimde werkplek

Een verbouwing is meestal een ingrijpende aangelegenheid. Vaak staat een deel van het huis op de kop en daarmee ook uw dagelijkse leven. Niets is erger dan ‘s avonds na een lange werkdag thuis te komen in een chaos. Daarom zorgt Otten Timmerwerk er altijd voor dat er een opgeruimde werkplek achtergelaten wordt. Kleine moeite, groot plezier!